Gastenboek

gastenboek

Als je wilt laten weten wat je vindt van onze producten en diensten dan kun je iets schrijven in het gastenboek, door onderaan de pagina een reactie te geven

 

 

 

 

 

 

106 thoughts on ““Gastenboek”

 • Claudia Derogee

  Lieve Fred & Hennie,
  8-1 heb ik uitbundig mijn verjaardag gevierd. Dankzij jouw mooie overheerlijke catering creaties … tent/ biertap / rode lopers enz enz. Was dit een onvergetelijke 50ste verjaardag!! Het is pas feest… als Fred & Hennie zijn langs geweest! Nogmaals super bedankt. Groetjes Claudia

 • Sinterklaascomite Zandvoort

  Dankzij uw bijdrage hebben ook dit jaar weer veel kinderen genoten van een geweldige sinterklaasmiddag in de Korver sporthal.
  Het sinterklaascomité wil dan ook iedereen hartelijk bedanken voor de bijdrage aan weer een geslaagde intocht.
  Hopelijk tot volgende jaar!

 • marleen

  11 juni 2015 op een prachtige lokatie van een geweldige bbq genoten die tot in de puntjes was verzorgd door Fred en zijn jongens. Van de tent tot het drank en het eten, helemaal top. Bedankt Fred en Henny, hopelijk tot een volgende keer

 • Mahesh Patil

  Hello Fred,

  First of all I would like to thank you that you took so much efforts to decorate the servings in such a away, it was real hardwork..also the food was excellent and very healthy… Thanks for your efforts, we would like to have more of such tournaments so that we have more of such parties at your place..As per the dishes, the Chicken satay was very good! I liked it!

 • LB Meijer

  Afgelopen zondag bij een bbq de Franke Biertap gehuurd. Ideaal. Makkelijk overal neer te zetten (stroom is niet nodig). Snel een koud biertje uit de tap na het vullen van de ijsblokjes in de biertap.

 • ron van egmond

  fred dank zij jou hebben wij met 11 mensen heerlijk gegeten. het was een zeer geslaagde avond .super dank je wel .

 • Mirjam de Haan

  Fred brengt eten met kwaliteit. Niets is te gek en het enthousiasme straalt er vanaf. Ben je op zoek naar iemand voor de catering: zoek niet verder, hier moet je zijn!

 • Eduardo da italo wassenaar

  Jullie hebben hele mooie website! De gerechten zien er goed uit, dat moet ik een keer proberen;-)Groetjes Eduardo

 • Marion Kogelman

  Fred en Hennie het was 22juni een mooi feest dank zij jullie.Alles was tot inde puntjes verzorgd
  het weer zat niet mee, maar dank zij de grote tent kon alles gewoon doorgaan. Het eten was voortreffelijk en de kip en vooral de saté
  Ook dank aan Vincent en Kim
  Ik kan het iedereen aanbevelen.
  Hartelijk dank Marion

 • Anita Wijnands

  Eind mei hebben Fred en Hennie + de extra man-en vrouwkrachten (inclusief de charmante barmannen) voor ons weer een fantastische barbecue verzorgd. Het was voor het 3e opeenvolgende jaar en iedereen (ongeveer 120 personen) was weer zeer enthousiast. Eten en drinken was weer zeer goed verzorgd, het enige wat niet geregeld kon worden was het weer en dat was helaas ook slecht. Als Fred en Hennie dat ook nog hadden kunnen regelen, was dat ook goed geweest! Kortom, alleen maar positieve berichten en ik raad Fred Paap Catering bij iedereen aan!

 • MARY ANNE KASTL

  ello Fred & your lady! We met you in Puerto Vallarta while sunbathing on beach at Playa Los Arcos the week of 6 Feb and you gave us your business card. I am saying hello and offer to share recipes or just information with you! We do catering, but not on a commercial basis. I miss the beautiful sun and sunsets of PVR! and oh- would you like to buy a necklace Senor?? How many?? 🙂 (email: dakmak@roadrunner.com)

 • C.van Vliet

  Onlangs verbleven wij met kinderen en kleinkinderen (8 volwassenen en 3 kinderen onder de 2 jaar) een week in Zandvoort. Ter gelegenheid van ons 40 jarig huwelijk wilden we graag een buffet aan huis. Via via kwamen wij terecht bij Fred en Henny Paap. Zij hebben voor ons een uitstekend buffet verzorgd, ondanks dat het “maar” voor 8 personen was. Het werd zeer verzorgd en feestelijk opgediend, waarbij ze aan onze wensen volledig tegemoet kwamen. De smaak was voortreffelijk en de versheid straalde er vanaf. Het was duidelijk met aandacht, creativiteit en zorg bereid.
  Kortom: een prima adres om uw buffet aan huis te laten verzorgen!

  fam. van Vliet, Wijk bij Duurstede

 • Yvonne Kroon

  Beste Fred,

  Je kookkunsten heb ik, tot nog toe, alleen mogen smaken in het restaurant van het zorgcentrum. Afgaande op de heerlijke soepen die daar worden geserveerd, zou ik graag gebruik maken van jullie catering. Nog even wachten; eerst gelegenheid creëren.

  Met hartelijke groet,
  Yvonne Kroon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Fredskookgids op Facebook

  Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
  Probleem met het weergeven van Facebook berichten.
  Klik om de fout te tonen
  Fout: An access token is required to request this resource. Type: OAuthException
 • Catering

  • High tea en broodmaaltijden

   Een stijlvolle High tea, of een echte Hollandse broodmaaltijd

  • Barbecue

   Op locatie of bij u thuis, voor grote en kleine gezelschappen

  • Buffetten

   Ambachtelijke buffetten die conform uw voorkeuren worden bereid